THE LOCKDOWN PARTY TEN HUIZE SCHIPPERS 🥳

Iemand vroeg me eergisteren hoe mijn dag was geweest, of ik had kunnen genieten van mijn uitgebreid bad, chocolade en bubbels 🥂

(Dat stond op mijn planning wanneer de meisjes naar hun papa zouden gaan)

Mijn antwoord 👇🏻

De meisjes zijn nog hier. Ik dacht: iedereen is nu al twee weken bezig met ‘nieuwe uitdagingen’ gaande van thuiswerk tot schabben vullen in de supermarkt. Dus ik wou ook een uitdaging: de meisjes geen 14 dagen maar 28 dagen entertainen. Blijkbaar is het tegenwoordig trendy om beslissingen met twee weken te verlengen, dus ik ben bij deze helemaal ‘in’. 💪🏻

Ik heb foto’s bekeken vandaag van een vrouw in bad met een streep chocolade op haar lippen terwijl ze een boertje liet van de champagne. Was beter dan niks 🤷🏼‍♀️

Omdat ik na twee weken ook deze ochtend in een ontplofte living terecht was gekomen, dacht ik in de eerste plaats aan een inbraak. Maar blijkbaar was dat geen correcte denkpiste vermits iedereen weet dat ik gewoon hoest wanneer je hier in mijn lockdown één voet binnen durft zetten. De cijfers rond criminaliteit zijn bij deze ook weer fors gedaald.

Mijn tweede optie was: Ha ja ik heb twee kinderen die twentyfourseven in da house zijn. Dus ik zei: schattekes, mama gaat haar sporttenue aandoen en poetsen. 🤨

Ik begon met mijn tanden, daarna de ramen vanbinnen en vanbuiten, de badkamer beneden en de vloeren op het gelijkvloers. Nu lijkt het alsof ik op een sportieve manier door mijn kasteel walste, wat een beetje lijkt te kloppen mocht je mijn meisjes hun prinsessengehalte kunnen meten. Dat piekt tegenwoordig. Of ze wanen zich op hotel, dat kan ook.

Anyway, toen deze dienstmeid voldaan haar sporttenue ruilde voor een comfy lente-outfit om haar welverdiende rust door te brengen in haar zonnige achtertuin, besliste ik eerst mijn handen nog uitgebreid te wassen en mijn handen onder te dompelen in het sop terwijl ik de afwas deed. Dochterlief M vond het leuk de lege 😬 chocopot af te wassen die weldra als opbergpot voor haar wasi-tape zou dienen. (Het is niet erg als je niet weet wat dat is, je gaat nog steeds dit verhaal kunnen volgen)

Ze werd enthousiast, had blijkbaar nog nooit het genot van schuimig sop rond haar kinderhandjes ervaren en plots…

…plots viel de pot uit haar handen, raakte hij met zijn gat het sop, raakte het sop het raam…. het raam!!!!! Dat ik net gepoetst had 😔

Ik dacht: oké oké niet met opzet… we poetsen dat snel opnieuw, bergen alles op en gaan buiten genieten van de rust.

Dochterlief R vulde alvast de porseleinen schaaltjes met versnaperingen. Voor mama zorgvuldig uitgekozen nootjes en voor iedere -18 zoete plakkerige rode snoep. Ze scheurde de verpakking van de gesuikerde aardbeien (welke verpakking reeds geopend was aan de andere zijde). Als een fikse sneeuwstorm dwarrelden de minuscule suikers op de grond… op de grond!!!!! De grond die ik (ook) net gepoetst had 😔

Ik keek naar de hemel (er gaf niemand thuis), ik keek naar de garage (Mr Proper is in tijdelijke werkloosheid) en vier oogjes -18 keken naar mij.

En toen wist ik het: dit is een test 😃 om te zien of ik die verlengde maatregelen wel zou doorstaan.

Wel, Minister van Echtscheidingen & lockdown & coronakids: I’ve got good news….

Yes

We

Can

👏🏻

Mss toch morgen ook de Lego sorteren, lijkt me leuker 😊

Morgen heeft Melanie wel een online verjaardagsfeest van haar vriendinnetje.

En ‘s avonds gaan we op restaurant (dwz ik dek de tafel in de living, we kleden ons mooi aan en we eten 5min langer dan anders)

Sorry voor mijn lang epistel, een ei leggen lijkt me sneller te lukken 🤣

%d bloggers liken dit: