HALLO PUBLIEK!

Ik ontleende onlangs een apart boek in de bibliotheek. ‘Hoe schrijf je een bestseller?’ Welke auteur is er nu zo gek om dit geheim prijs te geven? Het antwoord op de toverformule vond ik er niet in terug. Wel het enorme belang van boekpromo. Zeker in een wereld waarin alles met één muisklik vanuit je luie zetel besteld kan worden. Dus ik verzeker je nu al dat je mijn boek ook gewoon online kan kopen.

Toch zou ik graag mijn lezers willen ontmoeten. Het liefst van al nog nadat je mijn boek hebt gelezen. Maar je mag het ook gewoon bij mij kopen natuurlijk.

Maar hoe geraak ik nu aan die lezers? Heb ik een doelpubliek? Ik heb daar eens grondig over nagedacht en ben tot het besluit gekomen dat mijn publiek bestaat uit nieuwsgierige lezers. Je hoeft zeker geen burn-out gehad te hebben om mijn boek te ‘mogen’ lezen. Ik hoop wel dat als je een burn-out hebt, hebt gehad of iemand kent in die vervelende situatie dat mijn boek die lezer dan een hart onder de riem kan steken.

Maar als je gewoon een nieuwsgierig type bent nodig ik je ook graag uit als lezer. Ik denk dat ik een heel herkenbaar verhaal heb geschreven over je grenzen laten overschrijden. Over in een benarde situatie terecht komen en er niet meteen weer uit geraken. Over geld en macht. Het gaat over heel veel eigenlijk. En dat allemaal in één boek! Je krijgt dus waar voor je geld. 

Misschien ben je best wel 18+. Want hier en daar gebruik ik al eens een vettig woordje. Dat was toepasselijk bij mijn nieuw personage Stella. En als je over veel fantasie beschikt mag je dat ook allemaal gebruiken bij het lezen en je verbeelding de vrije loop laten. Want ik heb het nog braaf beschreven. Enerzijds omdat mijn ouders en familie dit ook gaan lezen. Anderzijds omdat ik vind dat er net ruimte moet zijn om de lezer te triggeren en zelf te laten inleven. 

Hallo publiek! Ik heet jullie van harte welkom in de wereld van Sofie… en Stella.

 

  1. Goed geschreven chou 👍👍👍💋💋💋💋

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    >

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: