Het contract

Ik gaf mijzelf op de valreep nog een heel uniek kerstcadeautje in 2018. Een getekend contract met Raf Willems van Willems Uitgeverij. Terwijl ik herstellende was van mijn teenoperatie werkten mijn vingers nog heel goed en vormden ze samen met enkele druppels blauwe inkt mijn sierlijke handtekening onderaan het uitgeverscontract. Het.Was.Offieel. Ik zou een boek uitgeven. Wauw!

Met tien gezonde tenen keerde ook mijn enthousiasme terug en begon ik aan de voorbereiding van mijn nieuwe missie: burn-out de wereld uit helpen.

Dit bleek wat overmoedig te zijn dus begon ik met de eerste stap. Het tàboe rond burn-out de wereld uit helpen.

Tijdens mijn eerste cursus van het nieuwe jaar smeet ik mij volop op de barricades. Mijn mede-cursisten werden mijn eerste publiek en ik verklapte mijn nieuwe missie. Ik kon rekenen op wat bijval maar ook op wat gefrons. In een tweede poging vertelde ik over mijn boek met de werktitel ‘proficiat met je burn-out’. Het gefrons werd een glimlach en ik wist dat ik hun aandacht had. Honderduit vertelde ik over het idee achter mijn boek en ze hingen aan mijn lippen. Ik verklapte nog niet alles want ik hoop uiteraard dat ze mijn boek kopen en gaan lezen en er iets uit opsteken.

%d bloggers liken dit: