Over rode lippen

Ik weet niet of het nog een trend is want meestal loop ik op dat vlak maanden achter, maar wat vind ik die matte rode lippen mooi. Ik zag een foto van JLo waarin niet alleen haar perfecte ombré lokken mijn aandacht trokken, maar ook haar matte rode lippen. Of is ombré ook alweer passé?

En dan heb ik het echt over het rood-rood. Geen bordeaux of rozig, nee echt het rood waarvan je in vuur en vlam schiet.

Of Rita Ora in haar Love song in samenzang met Ed Sheeran. Haar perfect gestifte lippen vloeken misschien wel wat met zijn haarkleur, maar focus eventjes op haar mondje. Ze steekt meteen van wal met te zingen “I woke up with a fear this morning”…. Well girl… meid… ik zou ook elke ochtend met de schrik wakker worden moesten mijn lippen verwachten om telkens zo perfect rood aangestift te worden. Want wauw, ik vind het ongelofelijk mooi, maar het lijkt me gewoon een hele klus. Ik denk dan aan het aflijnen van de lippen met een potlood in exact dezelfde kleur als de lipstick. O wat een gedoe lijkt me dat… en dan zingt Rita verder dat ze nog iemand proeft op het puntje van haar tong… ik vermoed dat ze dat in een vorm van een kus bedoelt? Dus in ieder geval heeft iets/iemand die rode lippen aangeraakt… mijn eerste vraag is dan niet of het lekker was…. nee… mijn eerste vraag is: hoe zit het met het rood op je lippen? Hangt dat nog netjes te wezen of proeft iemand anders dat nu op zijn… lippen? Ter bevestiging zingt ze inderdaad dat ze iemand aan het zoenen was op de achterbank van een taxi (wist ik wel 😬)… Hey maar ze ging ook mee naar zijn appartement en werden samen wakker. En nu denk jij vast ook wat ik denk… die rode lipstick hangt nu op dit tijdstip in haar verhaal niet meer op haar lippen. No way Rita Ora! Zingt ze doodleuk verder “I don’t wanne hear sad songs anymore”… ja meisje, hoe “sad” is “that”… lipstick all over the place, maar niet waar hij zou moeten zitten, namelijk op je lippen!

Overigens een leuk uptempo nummer, maar het verklaart waarom haar volgende solohit “take me anywhere” is geworden. Ik denk dat ze daarmee bedoelde, take me anywhere, but not to the appartment… en heb je nu gezien wat er in de officiële clip met haar lippen is gebeurd… ja ja… een glosje… iets nude achtig, misschien ook een trend maar daar kom ik binnen een half jaar pas achter, maar gewoon veel slimmer! Geen fear meer in the morning, want met een glosje kan weinig fout gaan, zelfs wanneer je een afstand van een million miles from L.A. moet afleggen to start something new. Slimme meid, die Rita Ora! Ze is klaar voor een portie little fun… en ik kan me ook wel verzoenen met een glosje al zoenend op de achterbank van een taxi 👄

%d bloggers liken dit: