Flashdance.

Een beeld uit Flashdance leek het wel. Een gefreezed beeld uit Flashdance. Twee paar armen en benen in een tegenovergestelde richting.

Nee ik heb het niet over een wilde fantasie waarin ik met mijn loverboy beland ben en er een grotere portie lenigheid aan te pas lijkt te komen dan waar we beiden van nature over beschikken.

Het stilstaand beeld beschrijft mijn twee slapende dochters, vredig ronkend in mijn bed. En zij blijken van nature wel te beschikken over die portie lenigheid die daarvoor nodig is.

Hun warme lichaampjes zijn weggezakt in mijn zachte matras. Eén of andere zwaartekracht-wet heeft er voor gezorgd dat ze pal in het midden liggen. Dus nu vergt het wel enige lenigheid van mij om de boel te reorganiseren zodat mijn vermoeide lichaam ook een plekje vindt in die aantrekkelijk zachte matras. Mijn koude handen doen het lijfje van mijn jongste schrikken, net hetzelfde effect zoals een sneeuwvlok op een warme snoet. Ik leg haar voorzichtig neer op haar eigen matrasje. Ik dek haar meteen toe met een drietal donsdekens zodat de warmte nagenoeg niet kan ontsnappen. Ze kronkelt zich opnieuw een weg naar een Flashdance-move.

Zou dat het geheim zijn voor een nachtrust die een uur of elf op de klok kan doen wegtikken? Ik probeer mijn armen in de lucht te gooien en mijn benen ook neer te gooien onder het dekbed. Acht uur later gaat de wekker af… Flashdance it isssss!!!!!

%d bloggers liken dit: